ΗΘΟΠΟΙΟΙ !!!

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Μερικοί το Προτιμούν Κρύο

https://www.youtube.com/watch?v=X_Ye5bN37Zc


Μερικοί το Προτιμούν Κρύο [1962]

Έτος: 1962
Πρεμιέρα: 10 Ιανουαρίου 1963
Διάρκεια: 95'
Είδος: Μιούζικαλ
Εταιρία παραγωγής: Φίνος Φιλμ
Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης
Σενάριο: Γιάννης Δαλιανίδης
Μουσική σύνθεση: Μίμης Πλέσσας
Φωτογραφία: Νίκος Δημόπουλος
Ηθοποιοί: Ντίνος ΗλιόπουλοςΖωή ΛάσκαρηΡένα ΒλαχοπούλουΜάρθα Καραγιάννη, Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Χλόη Λιάσκου, Κώστας Βουτσάς, Γιάννης Βογιατζής, Τζόλυ Γαρμπή, Κώστας Δούκας, Περικλής Χριστοφορίδης, Αλέκος Τζανετάκος, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Νικήτας Πλατής, Γιώργος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Μπισλάνης, Γιώργος Γρηγορίου, Μίμης Θειόπουλος, Βίκτωρ Παγουλάτος, Έφη Καραϊσκάκη, Δημήτρης Ντάρλας, Χριστόφορος Νάκας, Φώτης Μεταξόπουλος, Αντώνης Μανούσος, Τασούλα Καλογιάννη, Δημήτρης Σταγιάς, Νάντια Μαυρίδου, Βέρα Κρούσκα, Μανώλης Χιώτης, Αντώνης Πλυντζανόπουλος, Μιρέλλα Κουτσοκώστα, Τάκης Κυριακόπουλος, Παύλος Ησαϊας
Σχόλια/Πλοκή: Ο Λάκης, υπάλληλος σε τράπεζα, ταλαιπωρεί την αρραβωνιαστικιά του διότι οι αρχές του δεν του επιτρέπουν να την παντρευτεί προτού αποκαταστήσει τις τρεις αδελφές του. Οι δύο μικρότερες θα γνωρίσουν δύο νεαρούς και θα τους ερωτευτούν. Η μεγαλύτερη όμως, επειδή αγαπάει κάποιον, απορρίπτει κάθε μνηστήρα που της παρουσιάζουν. Ο Λάκης πιέζεται αφόρητα από τους τέσσερις αδελφούς της αγαπημένης του για να οριστεί ο γάμος τους. Στο τέλος, όλοι θα αποκατασταθούν και θα γνωρίσουν την ευτυχία.
Trivia: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1962-1963 και έκοψε 212.247 εισιτήρια. Ήρθε στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 82 ταινίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger